Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 1

The artistic workforce at COA in collaboration with Fuchs, Wacker Architekten developed Bug Bay Bach House, a contemporary residence in Cape Town, South Africa. Built round a central leisure area, the residence ensures a excessive diploma of openness and numerous views from every of its rooms. Clean strains along with timber paneling and deck on the bottom degree guarantee a pleasing visible exterior of this contemporary undertaking situated simply steps away from the seashore.

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 2

According to the architects, Bug Bay Beach House was particularly designed to “maximize the seashore way of life and views, whereas having fun with the duality of the wind protected courtyard pool and backyard. Focusing on passive design rules this home can also be layered with an in depth sliding timber shutter system that permits the constructing to be manipulated to go well with the altering solar and climate patterns”. The interiors are spacious and brilliant, paying tribute to minimalist preparations.

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 3

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 4

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 5

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 6

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 7

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 8

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 9

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 10

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 11

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 12

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 13

Clean Lines and Maximized Views Defining Bug Bay Bach House 14

  • Facebook
  • Google Plus